Prøvekørsel af Valtra: Lille behov for udkobling gør dagligdagen nem
Hurtig ind- og udstigning, godt udsyn, og lette gearskift giver plusser - men noget af standardudstyret virker overflødigt, lyder vurderingen i fagmagasinet MARKs prøvekørsel af en Valtra A 104 Hitech 4.

"Der er sørget for godt udsyn hele vejen rundt og opad igennem glastaget i den lille Valtra. Også trækstangen ses fint fra sædet.

En lige så vigtig ting i denne traktorstørrelse er ind- og udstigning, og her er oplevelsen også i top, selv via højre dør. I testtraktoren var det dog besværet af den mekaniske læsserbetjening, der spærrer for adgangen.

Vælges elektronisk læsserstyring i armlænet er det helt sikkert, at man vil anvende højre dør i det daglige."

Sådan lyder en lille del af eksperternes afrapportering efter en prøvekørsel af en Valtra A 104 Hitech 4. Prøvekørslen er fortaget af teknikjournalisterne Max Madsen og John Christensen.

I den seks sider lange artikel i det nye nummer af fagmagasinet MARK kan du læse om eksperterns syn på mange andre detaljer ved traktoren, du får en gennemgang af traktorens specifikationer og vi giver dig også Ups & Downs samt de økonomiske nøgletal.

Læs hele prøvekørslen i fagmagasinet MARK, juni 2019, der netop er udkommet.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.