Se billederne fra Agromek: Ukrudtsskærer og luftbåren drænspotter

Med en ny platform fra Agro Optimering bliver det nu nemt at udlicitere markopgaver og vælge det tilbud, der er billigst og har bedste vilkår. Se også billederne med andre mark-nyheder fra Agromek

Synes du også, at det er ærgerligt, at dine dyre maskiner kun bliver brugt få uger om året og står og samler støv i maskinhuset resten af tiden? Eller, at maskinstationernes takster er i den dyre ende?

Det synes Thomas Elgaard og Daniel Karlsen fra Lemvigegnen, der begge er vokset op på et landbrug.

Derfor har de netop lanceret deres spritnye firma, Agro Optimering, som er en platform, hvor landmænd kan udlicitere de mest gængse opgaver i marken. Og hvor andre landmænd eller maskinstationer kan byde ind på opgaven og afgive tilbud.

Landmænd kan dermed både tilmelde sig som udbyder og udfører af et stykke arbejde. Og det samme kan maskinstationerne selvfølgelig.

»Vi blev inspireret til at lave denne platform af en landmand, vi kender, som skulle have flyttet noget gylle. Han ringede rundt til tre til fire forskellige for at få tilbud på arbejdet og fandt ud af, at der var rigtig, rigtig mange penge at spare ved at afsøge markedet frem for bare at bruge den maskinstation, han kender - hvilket mange landmænd nok er tilbøjelige til«, fortæller Thomas Elgaard og Daniel S. Karlsen.

Deres ambition er at hjælpe landmændene til at spare penge på arbejdsopgaver - men også udnytte deres maskinpark bedre ved at byde ind på opgaver for andre.

»I dag er man nødt til at optimere bedriften for at få en positiv bundlinie. Og man kan få forrentet sine maskiner på bedste vis ved at udføre markarbejde for andre, når tiden tillader det. Og ved kun at betale den laveste pris, når man har markopgaver, der skal udføres«, siger Thomas Elgaard.

Du kan oprette en gratis profil på www.agroo.dk - både som udbyder af arbejdsopgaver og hvis du vil udføre opgaver for andre. Når du får tilbud på opgaven - eller får mulige arbejdsopgaver - får du en mail.

Faktaboks

Det koster det, www.agroo.dk

  • Det er gratis, at oprette en bruger. Og gratis at oprette en opgave, som du skal have løst. 
  • Hvis du giver tilbud på at lave en opgave, og udbyderen accepterer, skal du betale formidlingssalær på tre pct. plus moms af opgavens samlede værdi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.