Seges: Send os dine gamle udbyttedata i vinterhvede og høst fordele

Seges beder om at få tilsendt rå udbyttedata i vinterhvede fra mejetærskeren fra årene 2016-2020. Det vil være med til at forbedre udbytteprognosen i vinterhvede - og arbejdet vil udmønte sig i gevinster for planteavlerne.

"Hjælp os med at hjælpe dig. Send os dine rå udbyttedata fra mejetærskeren, og vær med til at støtte udviklingen af digitale værktøjer til gavn for dig og din bundlinje."

Sådan lyder opfordringen fra Seges. Her vil man nemlig bruge de tilsendte udbyttedata til at forbedre udbytteprognosen i vinterhvede, så forudsigelsen af det forventede udbytte bliver mere præcis. 

Det kan give planteavleren masser af fordele, lyder det fra Seges:

  • Bedre økonomi ved at regulere input til marken (gødning og kemi) efter det forventede udbytte
  • Mere ensartede marker
  • Mindre risiko for lejesæd 
  • Et bedre managementværktøj
  • Basis for bedre lagerhåndtering og regulering af foderindkøb  

For at lykkes med at give ovenstående gevisnter videre, beder Seges om at få tilsendt dine rå udbyttedata i vinterhvede fra mejetærskeren fra årene 2016-2020.

Send dine udbyttedata på mail: mlje@seges.dk

"Det vil være en kæmpe hjælp, da vi så vil kunne optimere udbytteprognosen i CropManager med mere data fra flere vækstsæsoner og større arealer," forklarer Matte Kramer Langgaard fra Seges, og tilføjer:. 

"Jo flere, der sender data, jo mere præcist et værktøj, kan vi skabe. Så det er vigtigt, at også netop du sender. Og husk gerne din nabo på det.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.