Selfies, vindmøller og en hund der leverer frokosten

Dette års høst har haft mange ansigter, hvilket vi har oplevet gennem "Skyd høsten"

"Skyd høsten" er for alvor slut for denne gang. 

Der er kommet mange bidrag til konkurrencen, og det er utroligt, hvad der er fundet af motiver dette år. 

Vi har eksempelvis fået til tilsendt et billede af den trofaste hund Emma, der sørger for frokost til sin ejer i marken. Hundende i høsten har nemlig været et populært motiv - om de tager en lur, leger i marken eller sidder med i en af maskinerne.  

Derudover har vi modtaget både selfies, billeder af vindmøller og et helt anderledes billede, der er taget igennem indsugningsrøret på en Valtra traktor, hvor den høstende mejetærsker kan ses i baggrunden. 

De glade hjælpere i høsten er også noget, der har fået landmændenes kamera frem. I billedserien i toppen kan man blandt andet se Laurids Madsen, der er glad for at komme væk fra sit hjem byen og komme med ud og hjælpe i marken. 

Det er dog selvfølgelig de mange store høstmaskiner, der har været motiv for flest billeder. Her har vi både fået bud med helt nye maskiner og maskiner af ældre dato, der stadig kan fungere i en god dansk høst. 

Mere om dette tema

Her kan du se indsendte billeder og læse artikler i forbindelse med LandbrugsAvisen og Gjendsidiges årlige konkurrence "Skyd høsten".

Læs mere om konkurrencen her. 

Du kan opleve de sidste billeder fra "Skyd høsten" i toppen af artiklen, ved at bladre videre mellem billederne. 

 
"Skyd høsten" er slut, og det er ikke længere muligt at indsende billeder.
Alle indsendte billeder deltog i konkurrencen. 
 

De fulde konkurrencebetingelser kan læses her.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.