Sensor overvåger din fodersilo

Farm Monitoring System (FMS) er et nyt overvågningssystem, der giver landmanden et hurtigt overblik over hvor store mængder der er i fodersilo og gylletank.

»Farm Monitoring System er en flytbar sensor som nemt kan monteres øverst i siloen eller gylletanken. Sensoren scanner indholdet i gylletanken/siloen ved et fastsat tidsinterval ud fra landmandens behov.«

Det fortæller Allan Olesen fra Aluf.

Data fra overvågningen sendes til ALUFs server, som landmanden kan logge ind på via ALUFs hjemmeside. Her kan han straks se niveauet i sine beholdere og holde øje med, hvornår fodersiloen er ved at være tom eller gylletanken fuld. Udover et hurtigt overblik over de forskellige tanke og siloer, kan han også føre historik og statistik over dem.

Gylleovervågning

Gylleovervågning kan blandt andet bruges til gylleregnskab for hvor mange kubikmeter gylle, der afhentes hver gang. Anlægget fungerer også som et alarmsystem, hvor man kan modtage sms, hvis niveauet pludselig falder pga. lækage.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

»Farm Monitoring System kan monteres i næsten alle former for korn- og fodersiloer og gylletanke. Det kræver ingen nedgravning af kabler, da sensoren er batteridrevet. Sensoren kan også monteres med solcelle,« fortæller Allan Olesen.

Overvågningssystemet har fået en nyhedsstjerne på Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.