Sexartikel deler landmænd

Landmænd kan måske tjene på par, der vil have sex i naturen, hvis de skifter bigballer ud med høstakke, foreslår læser.

Det deler læserne, når LandbrugsAvisen skriver om sex i naturen. Det fremgår af de mange kommentarer, der er fremkommet efter artiklen L&F: Sex procent af danskerne har sex i naturen, der bygger på en analyse, L&F har lavet.

»Det er utroligt, at Landbrug & Fødevarer ikke har andet at bruge tiden på,« skriver en læser, mens en anden peger på, at hun tror de landmænd, der kæmper med økonomien for at overleve, er ligeglade med sådan en analyse om hvor dælen folk dyrker sex.

»Så der er vist en medarbejder eller flere der kunne skæres væk!!!!,« skriver hun.

Andre ser til gengæld de kommercielle muligheder for landbruget i folkets sexlyster og muligheden for at sætte landbruget i et andet perspektiv, end det negative, der ofte formidles.

»Hvad med at krydre det med forskellige scenarier for, hvordan landbruget eventuelt kan tjene penge på sex i naturen eller bruge det til at profilere sig,« lyder en kommentar.

Bigballer er uromantiske

En anden påpeger, at det må nu have været mere romantisk i en gammeldags høstak end op ad en bigballe.

En læser, der er lærer, jubler også.

»Bare ud og gå til den. Sex er sundt. Sex i naturen er garanteret sundere.«

Han advarer dog mod at dyrke det oven i et myrebo.

»Det kan godt være strengt for den der ligger nederst, hvis altså man gør det liggende,« skriver han.

En anden advarer om, at der i det sydlige Danmark er konstateret halvmø der gnaver i stænglen. LandbrugsAvisen skal præcisere, at der ikke er tale om en halvmø, men om halvmøl - en slags sommerfulglelarver og det er majsstængler.

En læser fra Fårevejle synes, at det er alt for lidt, at kun sex procent har sex i naturen.

»Der er da alt, alt for langt imellem, at der ligger sådan en regulær lækkerbisken i gærdet, når man kommer bragende med tærskeren,« skriver han.

Og så er der et par bemærkninger om velsprøjtede marker, og om hvorfor det hedder sædekorn, og at økologer ikke må sprøjte.

Endelig bedyrer en læser, at han vil foretrække, at hans børnebørn kun »stifter bekendtskab med forplantningsritualerne blandt naturens helårsbeboere, når de små uskyldige skal præsenteres for hvad blomster og bier kan gøre for hinanden.«

Hvad synes I? 

Afstemning

Hvad mener du om artiklen om sex i naturen?

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.