Strategisk ændring har krævet nyt maskineri

Martin Boe har købt ny såmaskine og gyllevogn for et års tid siden, og til den kommende vækstsæson er der købt en ny luftassisteret Hardi-sprøjte. Alt sammen for at gå fra 24 til 30 mellem sprøjtesporene.

"Vi er gået fra 24 til 30 meter mellem køresporene i marken. Det har krævet en del investeringer i nyt maskineri", fortæller Martin Boe.

Sidste år købte han således ny såmaskine og ny gyllevogn. Til den kommende sæson er der købt en Hardi Twin sprøjte. Den er luftassisteret og med en 30 meter bred bom. Derudover er sprøjten udstyret med GPS sektionsafluk samt dyse skift, som styres fra førerkabinen.

Nyt og let brugt

I 2020 har Martin Boe haft glæde af sin nye såmaskine og gyllevogn. Såmaskinen blev købt ny. Det er en seks meter bred Kverneland U-dril 6.000. Gyllevognen blev købt lidt brugt. Det er en Samson PG 27 med en 30 meter bred bom.
Derudover købte han en ny rendegraver for et års tid siden, da den gamle var slidt efter at have kørt knap 12.000 timer.
Dermed er har klar til en ny vækstsæson på ejendommen ved Assens, hvor han driver 330 hektar og har en svineproduktion med 600 søer og 27.000 slagtesvin.

I december-udgaven af MARK, som udkommer 1. december, kan du læse, hvordan de tre øvrige landmænd i Landmandspanelet trimmer deres maskinpark forud for den kommende vækstsæson.

 

 

 

Martin Boe, Ebberup ved Assens.
330 ha, 600 søer og 27.000 slagtesvin.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.