Tag med på online bedriftsbesøg
Djursland Landboforenings årlige forårsbedriftsbesøg er i år blevet aflyst grundet Corona. I stedet er foreningen sprunget ud i et lidt alternativt landmandsbesøg.

Djursland Landboforening afholder normalt hvert år bedriftsbesøg på tirsdage i maj og til dels juni måned. Hvert besøg har trukket langt over 100 besøgende, men de er i år alle blevet aflyst grundet Corona.

Derfor er landboforeningen nu klar med et online bedriftsbesøg, alt imens der arbejdes på et muligt bedriftsbesøg til efteråret.

Online bedriftsbesøget er delt op i to videoer. I den første video fortæller gårdejer Erik R. Jensen, som driver Faiskær ved Voer på Djursland, om ejendommen og bedriften. Erik R. Jensen er ligeledes indehaver af Djurslands første minivådområde. I denne video kan du også høre Rikke Skyum, chef for Land, miljø & erhverv, Djursland Landboforening fortælle mere om historien bag minivådområdet og selve udførslen af det.

Se videoen her

I den anden video er vi på markbesøg hos Erik R. Jensen. Her kan man høre Peter Hvid, planteavlskonsulent i Djursland Landboforening, fortælle om sidste nyt fra marken.

Se videoen her

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.