Tilmeld dig plantekongressen for 0 kroner
Plantekongressens årsmøde er gratis for L&F-medlemmer - og hvis du skynder dig at tilmelde dig resten af kongressen inden d. 5. januar, sparer du 300 kr. i tilmeldingsgebyr.

Det er muligt, at komme gratis til en ultralight version af Plantekongres 2016. Årsmøde for planteproduktion, som afholdes onsdag den 20. januar om formiddagen, er nemlig gratis.

Ønsker man at deltage i resten af plantekongres 2016 koster det. Men hvis man tilmelder sig senest 5. januar, kan man spare tilmeldingsgebyret på 300 kroner.

Årsmødet er kongressens åbning og giver en forsmag på resten af kongressen. Arrangørerne forventer cirka 1.400 deltagere til mødet, hvor du blandt andet kan få opskriften på, hvordan du får vendt regeringens nye fødevare- og landbrugspakke til vækst i dine marker.

Læs mere og tilmeld dig på www.plantekongres.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.