Trumps Kina-told sender afgrødepriser ned
Soja, som er en central landbrugsafgrøde i stridighederne og et potentiel mål for kinesisk gengældelse, er pt. faldet med 1,5 procent.

Nattens Donald Trump-melding om ny importtold på kinesiske varer har pustet turbulens ind i afgrødemarkedet.

Soja, som er en central landbrugsafgrøde i stridighederne og et potentielt mål for kinesisk gengældelse, er pt. faldet med 1,5 procent til morgen i Chicago, og dermed er fredagens stigning så godt som udvisket, melder Jyske Markets.

USA annoncerer told for yderligere 200 mia. mod Kina Onsdag 11. juli 2018 · 13:13

Også hveden har fået et pristryk i både Chicago og Minneapolis efter at der blev meldt ud om overraskende god tilstand af vårhvedemarkerne mandag aften.

Donald Trump offentliggjorde sent i går aftes, at USA er i gang med at forberede en liste med kinesiske varer for yderligere 200 mia. dollar, som vil blive pålagt importtold på 10 procent. Dermed er en optrapning af handelskrigen rykket nærmere med øget risiko for en negativ effekt på verdensøkonomien, vurderer jyske Markets.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.