Tusindvis af landmænd til ny messe

2340 har forhåndstilmeldt sig til Farmertech, som netop er åbnet.

»Vidensdeling, netværk og rådgivning er dansk landbrugs vej ind i fremtiden og ud af den aktuelle indtjeningsudfordring. Med messen her har vi fået et unikt udgangspunkt.«

Sådan lød det fra Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, da han tirsdag morgen åbnede Farmertech sammen med Sten Andersen, formand for den nye messe.

2340 har forhåndstilmeldt sig til messen, som løber over to dage. I morgen onsdag kører messen sideløbende med Plantekongressen.

»Sammenkoblingen med Plantekongressen er valgt for at slå fast, at kun i fællesskab - rådgivning og praktikere - kan landbruget træde ind i fremtiden. Vi er dybt afhængige af hinandens viden og lysten til at dele den på tværs af landmænd, leverandører til landbruget, rådgivningsleddet og afsætningsleddet,« sagde Martin Merrild.

Formand for messen, Sten Andersen, glædede sig over opbakningen fra udstillerne og strakte samtidig en hånd frem mod de udstillere, som har valgt at deltage i Nutrifair, som afholdes onsdag-torsdag.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.