Ugen på spidsen: Pas på pengene i høst

Lever’ aldrig dine høstede afgråder uden at forhandle. Selvfølgelig om prisen - men så sandelig også om takster og fradrag for tørring, spirede kerner, olieindhold, analysepriser, oplagring, transport, proteinindhold, urenheder og rensning.
I en våd og presset høst som i år er nærlæsning af grovvareselskabernes høstinformationer nok ikke lige det, man ofrer mest tid på. De fleste tænker mere på at få høstet afgrøderne imellem regnbygerne - så tørre som mulige - og få dem skippet af til grovvaren, så man kan komme i gang med at høste næste mark - eller få det lagt ind på eget lager og tørret ned så godt som muligt. Mange skal også have bjærget halm. Og så er der jo også lige noget raps og nogle efterafgrøder, der skal sås...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.