Ugens vinder i Idéjagten: En vendbar skubbeskovl

I LandbrugsAvisens konkurrence 'Idéjagten' trækkes hver uge lod blandt de indsendte idéer.

Per Nielsen havde brug for en løsning, der kunne tage det tunge slæb med at muge ud i bindestalden. Dette blev til en vendbar skubbeskovl til en minilæsser.

Den idé har han sendt ind til LandbrugsAvisens konkurrence Idéjagten. Blandt indsenderne af idéer er Per Nielsen nu udtrukket som vinder af den fjerde ugepræmie: Et par Caterpillar Boots.

Idékonkurrencen løber frem til og med fredag 13. december, hvorefter konkurrencens bedste idéer præmieres. Der er flotte præmier de tre bedste idéer.
Desuden trækkes der hver mandag lod blandt alle indsendere om en ugepræmie.

Du kan læse mere om Pers  idé her

Vil du være med i konkurrencen, så er det eneste, du skal gøre, at sende billeder og en fyldig beskrivelse af din gode idé ind til LandbrugsAvisen. Jo flere billeder, og jo bedre du beskriver ideen, jo større er din chance for at vinde en af de flotte præmier:

  1. præmie: Rejsegavekort på 6.000 kr.

  2. præmie: CAT Phone S40

  3. præmie: CAT Phote S30

Ugepræmier i seks uger: Caterpillar boots

Alle præmier bliver udloddet i samarbejde med CAT-phone.

Hvem kan indsende?

Alle kan indsende ideer. Både opfinderen selv, men også andre som bare vil pege på en god idé som en ven, kollega eller måske en arbejdsgiver har fundet på.

Hver uge trækker vi lod om en ugepræmie blandt alle indsendte ideer. Ugepræmierne går til indsenderen af ideen. Ugepræmien er et par af de klassiske Caterpillar-boots.

Fredag 18. december offentliggøres den endelige vinder af konkurrencen sammen med konkurrencens nummer 2 og 3. De indsendte idéer bedømmes af en dommerkomite bestående af seks af LandbrugsAvisens erfarne fagjournalister.

Deltag i konkurrencen eller indstil en du kender her

Faktaboks

Idéjagten

  • Beskriv din gode idé med ord og billeder, ved at udfylde formularen her.
  1. præmie: Rejsegavekort på 6.000 kr.
  2. præmie: CAT Phone S40
  3. præmie: CAT Phote S30
  • Ugepræmier i seks uger: Caterpillar boots

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.