Vær med i fotokonkurrence: Vis mig dit sprøjtevindue

Send fotos ind af dit sprøjtevindue og vind et Naturtjek til en værdi af 10.000 kr. Konkurrencen løber frem til 31. juli 2021.

Et sprøjtevindue i marken er god klassisk landmandspraksis for at vurdere effekten af en udført behandling. Er behandlingen effektiv? Valgte jeg det rigtige middel?

Nu inviterer SEGES, Dansk Planteværn og Mark Plus dig til at vise dit sprøjtevindue frem i en ny fotokonkurrence "Vis mig dit sprøjtevindue".

Præmisserne er enkle: Skyd et eller flere fotos af dit sprøjtevindue, skriv en lille tekst om hvilken behandling du undersøger og hvorfor, samt fakta (middel og dosis) om den udførte behandling - og send fotos og tekst ind.

Se reglerne for konkurrencen nederst i artiklen. 

Læs mere om hvorfor det er en god idé at bruge sprøjtevinduer her

Konkurrencen løber fra i dag og frem til 31. juli 2021. På Mark Plus vil du løbende kunne læse om de sprøjtevinduer, der er sendt ind til konkurrencen, og faglige eksperter fra Seges vil kommentere og give gode råd til udvalgte sprøjtevinduer.

Når konkurrencen er afsluttet, vil en bedømmelseskomite bestående af eksperter fra Seges og Dansk Planteværn udpege de tre bedste sprøjtevinduer, der er indsendt.

Her vægter to kriterier højest: 1) At det/de indsendte billeder fortæller en historie om effekten af den udførte behandling, og 2) Begrundelsen for at undersøge den udførte behandling.

Det vil også blive vægtet i bedømmelsen, om der er indsendt flere billeder af samme sprøjtevindue taget hen over en periode, så udviklingen kan følges.

For at opfordre til flere IPM-initiativer i landbruget og give inspiration til, hvordan konkrete virkemidler kan implementeres på en bedrift, er 1. præmien i konkurrencen et Naturtjek udført af Seges. Til 2. og 3. pladsen er præmien et gavekort til Restaurant Flammen.


"Vis mig dit sprøjtevindue" - sådan gør du

  • Tag et eller flere fotos, gerne hen over en periode, af dit sprøjtevindue. Skriv en kort tekst om, hvad du undersøger og hvorfor samt fakta om behandlingen i marken (middel og dosis). Vedlæg navn og telefonnummer.
  • Send fotos og tekst til denne mail: konkurrence@landbrugsmedierne.dk 
  • Du kan deltage i konkurrencen med sprøjtevinduer for alle slags afgrøder og med behandlinger mod alle slags skadegørere, svampe og ukrudt samt vækstregulering. Du må gerne deltage i konkurrencen med mere end et sprøjtevindue.
  • Konkurrencen løber fra 21. april til 31. juli 2021
  • De indsendte indlæg med kommentar fra Seges vil løbende blive publiceret på Mark Plus (landbrugsavisen.dk/mark) 
  • 1. præmien er et Naturtjek på din ejendom ud ført af Seges, værdi 10.000 kr. 2. og 3. præmie er et gavekort til Restaurant Flammen, værdi 800 kr. pr. stk. Præmierne er sponsoreret af Dansk Planteværm.

Konkurrencen "Vis mig dit sprøjtevindue" er arrangeret af Seges og Dansk Planteværn i samarbejde med Mark Plus. 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.