Video: Hvedekampen – Sheriff får et pust mod gulrust
Carsten Fabricius, planteavlskonsulent og deltager i magasinet Marks konkurrence om at blive Innovationsmester i Hvededyrkning 2017, har fundet rust i Sheriff-hvede. Han vil gennemføre den sidste af sine to svampesprøjtninger med Bell og Folicur Xpert.

Carsten Fabricius er planteavlskonsulent hos LMO. I videoen fortæller han, hvordan han vil udføre den afsluttende svampesprøjtning i sine hvedeparceller på Sejet, hvor han dyster mod fem eksperter, som DLG har udfordret til en kamp om at blive Innovationsmester i Hvededyrkning 2017.

Frem til høst skal de seks deltagere i konkurrencen pleje hveden efter alle kunstens regler og dyste om at opnå det bedste resultat på bundlinjen. Vinderen er den, der får det bedste nettomerudbytte pr. hektar.

Carsten Fabricius dyrker Sheriff-hvede, og har valgt at nøjes med to svampesprøjtninger. I videoen kan du høre ham fortælle om den afsluttende sprøjtning i sine hvedeparceller, og at han lidt overraskende har fundet rust i sine Sheriff-parceller.

LÆS MERE I MAGASINET MARK

Magasinet Mark følger de seks konkurrencedeltageres dispositioner helt frem til høst, hvor vinderen af konkurrencen kåres. På DLG Innovation 21. og 22. juni kan du se parcellerne og diskutere dyrkningsstrategi med de seks deltagere i konkurrencen.

Video: Hvedekampen – sidste svampesprøjtning sættes ind 10.-12. juniMark 2. juni · 09:04

Deltagerne er:
• Troels Toft, Seges
• Finn Olsen, Sønderjysk Landboforening
• Jacob Møller, LandboNord
• Lars Skovgaard Larsen, Vkst
• Anders Green, DLG
• Carsten Fabricius, LMO.

Ud over de månedlige artikler fra konkurrencen i magasinet Mark kan du følge de seks deltagere, som på skift hver uge vil lægge en video ud på www.markplus.dk.

Her fortæller de om aktuelle faglige emner i hvedemarker i de områder, de arbejder i som planteavlskonsulenter. Alt sammen for at højne fagligheden og sætte fokus på hvededyrkningen i Danmark.
 
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.