Video: Jysk gods høster rajgræs til russiske VM-fodboldbaner
Før VM-finalen i fodbold på søndag i Moskva: Her kan du se lige præcis, hvilke marker nogle af græsfrøene til de russiske VM-fodboldbaner er dyrket på.

På otte af de 12 russiske VM-fodboldbaner er der danskavlet græs fra DLF under fodboldspillernes fødder - og græsfrøene til plænerne er dyrket på blandt Ristrup Hovedgårds marker ved Aarhus.

Her kører Megan Lund Kjær i disse dage rundt på rajgræsmarkerne i bedriftens John Deere mejetærsker og høster nye forsyninger af plænegræsfrø til blandt fodboldbaner og haver - og måske også den næste fodboldslutrunde.

I aften spiller landsholdet på græs fra danske landmænd. Lørdag 16. juni 2018 · 14:16

Høsten i år er besværliggjort af, at græsset ikke er gået i leje, og det øger risikoen for spild - men det ændrer ikke ved, at Megan er, ja megastolt af at levere græsfrø til VM-banerne.

Også i VM-finalen i Moskva på søndag vil græsfrøene til græsbanen være leveret fra danske DLF - og Ristrup Hovedgård.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.