Video: Landmand bygger genialt jagtskjul - krondyr sat skatmat
En amerikansk farmer har bygget et smart jagtskjul til krondyrsjagten.

Et komfortabel jagtskjul inde i en bigballe. Det lyder som en drøm - og det er nu heller ikke helt hundrede procent korrekt, selv om det ser sådan ud udefra.

Udefra ligner jagtskjulet nemlig en bigballe, men i realiteten er skjulet en lille hytte, bygget med et skelet, som er bekædt med halm hele vejen rundt, så selv det mest årvågne krondyr lader sig snyde.

Jagtskjulet er med dør, fire vinduer, og har et gulvareal på cirka 5 kvadrameter. Desuden er det regntæt og holder på varmen, hvilket er en god egenskab i jagtsæsonen.

Ideen er dog ikke gangbar i Danmark. I den danske jagtlovgivning står skrevet, at der ikke må drives jagt på pattedyr fra bl.a. et kunstigt skjul, herunder hus, hytte, jordhul.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.