Video: Landmand tester satelitter i marken til ekstra isåning - så nemt er det
Ved du helt præcist, hvor du skal så vårbyg i de pletter, hvor hvedeplanterne er gået ud? Jens Lei fik hjælp af satelitteknologi, og alt det krævede var et usb-stik og et nyt såhjul på den 10-år gamle Väderstad.

Det er svært at få overblik, når man skal ud og så vårbyg i de pletter, hvor hvedeplanterne er gået ud.

Jens Lei fra Sønderborg bruger for første gang satellitfotos til at lave et tildelingskort for udsæd. Så er det bare at sætte USB-stikket i traktorcomputeren.

Video: Økologisk planteavler måtte tænke kreativt: Har afblændet hvert andet såskærMaskiner Lørdag 14. april 2018 · 09:10

Jens Lei deltager i Skolen for præcisionsjordbrug. Han udvikler sammen med blandt andet SEGES et koncept for et skoleforløb, der kan opkvalificere danske planteavlere til en digital fremtid.

Den ovenstående video er produceret af Seges.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.