Video: Studerende laver modspil til Danmarks Naturfredningsforening

To studerende giver Danmarks Naturfredningsforening modspil.

For en uge siden lancerede Danmarks Naturfredning deres video "U-Økologisk". Eksempelvis på Facebook er den delt flittigt.

Nu har to studerende, hvor den ene læser jordbrugsøkonomi og den anden agronomi,  lavet en video, de mener bidrager med lidt perspektiv til debatten om "u-økologi".

"Jo mere, vi læser videnskabelig litteratur om landbrug, des mere kompliceret forstår vi, at det er. Og endnu en smart-i-en-fart video, der påstår at formidle ”viden”, er det sidste, der er brug for. Vi har lavet denne lille video som en parodi, men vi mener oprigtigt, at opdelingen af verden i økologisk- og konventionelt landbrug er en hindring for at finde de rigtige løsninger til de problemer, vi står overfor," skriver en af de studerende, Mai Fruervang, der er på kandidatdelen ved jordbrugsøkonomi ved KVL, i en email til Landbrugsavisen.dk.

Emneord video, økologi

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.