Video: Tragikomisk tale om 165 datoer
Landmand Per Sognstrup valgte på delegeretmødet onsdag at give en præcis gennemgang af de mange datoer, som landmænd med planteavl skal huske i løbet af et år.

Det gik stærkt, da landmand Per Sognstrup onsdag satte fokus på de mellem 120-165 datoer som landmændene skal huske i løbet af året for at overholde lovgivningen om planteavl. 

"Jeg synes Martin Merrild  kom lidt nemt om ved efterafgrøderne og datoerne. Derfor vil jeg lige rende dem igennem for jeg synes faktisk de er ret geniale og gennemtænke, så de fortjener lidt mere taletid," startede han sin tale.

Det viste sig dog hurtigt, at Per Sognstrup havde alt andet end beundring for den nuværende lovgivning.

Kontrolrapporter på nettet forvirrer, mener landmand Fredag 9. oktober 2015 · 00:00

På cirka to minutter remsede han til stor morskab for deltagerne i Landbrug & Fødevarers Delegeretmøde stort set alle indberetningsdatoer op for alt fra brak i randzoner til såning af tidlig vintersæd. 

Se hele Per Sognstrups gennemgang i videoen ovenfor. 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.