Maskin-forening advarer: Kunde snød sig til maskine uden at betale

Dansk Maskinhandlerforening advarer om en virksomhed og person, der har snydt sig til at få udleveret en maskine uden at betale.

En kunde forsøgte tidligere på ugen at snyde sig til en maskine uden at betale. Det oplyser Dansk Maskinhandlerforening, der gerne vil advare om episoden.

Fremgangsmåden i denne sag var, at kunden, en mand, henvendte sig for at købe en maskine med finansiering. Han fremviste et skærmprint af overførslen af udbetalingen, hvorefter han fik maskinen udleveret.

Problemet var dog bare, at pengene aldrig dukkede op hos sælgeren den næste dag.

Derimod blev sælgeren fra maskinforretningen dagen efter kontaktet af en anden person, der ville tjekke en maskine for gældsoplysninger. Det viste sig at være den udleverede maskine, som blev forsøgt solgt til 25.000 kr. under markedsværdien.

Politiet er kontaktet, men har oplyst, at de ikke kan gøre noget, da der ikke er tale om tyveri.

Den omtalte maskine er ved hjælp af GPS fundet i en skov, men maskinen var tømt for bl.a. pc'en.

Det er kun omkring en måned siden, at også Maskinhandlerforeningen advarede om en anden svindler, der udgav sig for at komme fra en murerforretning, men heller aldrig betalte for maskinerne. Han blev senere taget på fersk gerning og pågrebet af politiet takket være en snedig maskinhandler.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle