»Den er Danmarks bedste allround læssemaskine«

Gårdejer Bo Kaczmarek sværger til JCB’s Telemaster, der hos ham selv kører over 1.000 timer om året.

»Vores TM320S er Danmarks bedste allround læssemaskine«.

Ovennævnte sætning kommer fra gårdejer Bo Kaczmarek, som sammen med Asmus Asmussen driver et økologisk landbrug med 200 køer i Nørre Hostrup.

JCB TM320S er gårdens allround maskine og bruges til mange forskellige opgaver, såsom at blande foder, korn håndtering, strø og stable halm. Den hjælper også til i stakken, når der snittes græs og majs. Derfor kører maskinen også med rigtig mange forskellige redskaber hver dag.

»Maskinen kan bruges til mange forskellige opgaver. Så derfor behøver vi for eksempel ikke nogen minilæsser«, siger Bo Kaczmarek om en af årsagerne til de rosende ord til maskinen.

JCB TeleMaster’eren er knækstyret og har samtidig teleskopbom. Så den kombinerer funktionerne i en gummihjulslæsser med fordelene fra en teleskopbom.

Dens store alsidighed gør den til gårdens mest anvendte maskine med et timeforbrug på over 1.000 om året.

»Det er vores tredje JCB TeleMaster, og jeg må sige, at vi ingen bøvl eller nedbrud har haft på maskinerne« tilføjer Bo Kaczmarek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.