»I realiteten en ny discharve«
Nye CrossCutter Disc’e til Väderstad Carrier gør i realiteten harven til et nyt redskab.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Det store nummer på Väderstads stand på Agritechnica er allerede vist under demo’er i Danmark, nemlig den nye CrossCutter Disc til den svenske producents diskharve, Carrier.

»Men man kan sige, at de nye bølgeformede diske faktisk betyder, at Carrier i realiteten er en helt ny maskine med nye muligheder,« lød det på standen.

Det særlige ved CrossCutter Disc’ene er, at de giver nye muligheder for øverlig jordbehandling i blot to centimeters dybde. Det betyder, at i stedet for at føre spildfrøene længere ned i jorden, sørger den nye disc for, at de bliver i øverste lag og kan spire.

De nu patenterede, bølgeformede diske har været under udvikling i fem år. De kan også eftermonteres på ældre Carrier modeller ned til en vis årgang.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.