»Jeg har tit undret mig over hvorfor der ikke fandtes sådan en«
Præcis som på mange servicestationer kan den dæktryksmåler, Ploveksperten har startet forhandlingen af, selv justere dæktrykket til et forudbestemt niveau.

Borgeby Fältdagar, Sverige.

Dæktryksmåleren hedder Jamec Pem, fremstilles i Australien og sælges af Jens Iversen, indehaver af Ploveksperten, som udstiller på Borgeby Fältdagar.

Men til forskel fra andre gængse målere på markedet regulerer den selv dæktrykket til et forudbestemt niveau, og derfor behøver man ikke bruge tid på at overvåge dæktrykket, når man fylder eller lukker luft ud af sit traktordæk, lyder en af forklaringerne for at starte forhandlingen.

»Jeg har tit undret mig over, hvorfor der ikke fandtes en måler i landbrugsregi, der selv kunne regulere trykket op eller ned ud fra et ønsket dæktryk - lidt som vi kender det fra flere tankstationer, hvor man blot taster sit ønskede dæktryk og trykker start«, fortæller Jens Iversen om årsagen til at starte forhandlingen.

Passer sig selv

Som en hvilken som helst anden måler kobles den til slangen fra kompressoren og ventilen på dækket. Jamec Pem har et lille display, der viser det ønskede tryk, og hvor man med minus- og plus-knapper kan regulere tallene.

»Den har også to taster, man kan programmere to forskellige niveauer ind på«, tilføjer Jens Iversen og fortsætter:

»Dens helt store force er jo, at man kan angive det ønskede tryk og så ellers gå i gang med at smøre og tanke traktoren, alt imens måleren enten sørger for at sænke eller hæve dæktrykket til det ønskede niveau. For eksempel når man har sat tvillinghjul på traktoren og vil have lukket luft ud af de inderste hjul«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.