»Lige nu skinner solen, vi tror på det!«

Det våde vejr vil i dag få store konsekvenser for deltagerne i EM og DM i traktortræk og traktorpulling på Brande Pulling Arena.

Velkommen til Brande Pulling Arena, hvor stemningen er høj og føret er vådt. »Ligen nu skinner solen, vi tror på det«, lød det for lidt siden fra speakeren i højttaleranlægget.

Imens er en traktor ved at løsne den våde, klæge jord på de to baner. Af og til ses en regnbue. Og deltagerne ved godt, at det bliver en noget anderledes kappestrid, end hvis alt var tørt og sommerligt.

»Ja, lige nu prøver vi jo at løsne jorden. Banerne har ganske vist været dækket af plastic i en uge, men det danner kondens, og der trækker fugt op nedefra«, siger dommer og en af arrangørerne fra LandboUngdom, Erik Nielsen, der tilføjer, at det vil gøre det vanskeligt for deltagerne at få bid og overføre kræfterne til underlaget.

»Slæden bliver også tungere at trække og suger sig fast«, siger Erik Nielsen, der vurderer, at det faktisk er EM-deltagerne med de kraftige trækkere, der får det værst.

»De kommer jo til at køre ind på banen med smadder på hjulene. Dækkene har ikke ret meget mønster, så de vil spinne rundt«, siger Erik Nielsen, der er optimistisk for arrangementet som sådan.

»Vi tror på 8.000-10.000 tilskuere. Landmændene kan jo alligevel ikke komme i marken«, siger Erik Nielsen.

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.