Østjysk maskinforretning går mod vest og etablerer samarbejde

Maskinforretning fra Kolding-området skal servicere en tredjedel af Jylland.

Valtra-forhandleren Valtec i Gravens får fremover mere at bide efter.

Valtec skal fremover dække et større område svarende til en tredjedel af Jylland, da de nu har hele den sydlige del af Jylland.  For at dække området bedre indgår Valtec et samarbejde med Varde Traktorlager, som bliver servicepartner.

Samtidig får Valtecs sælger Steen Lerche Hansen, som fornylig blev ansat og bor i området, en kontorplads hos samarbejdspartneren i Varde, så han fremover både får kontorplads på sin hjemegn og hos Valtec i Gravens nord for Kolding.

Hos Varde Traktorlager glæder ejer Ove Emil Andersen sig til samarbejdet.

”Det er en rigtig god løsning for alle. Jeg kan koncentrere mig om at servicere mine kunder, mens Steen skal sørge for, at jeg får nogle flere”, siger han ifølge en pressemeddelelse fra parterne.

Valtec er for mange mest kendt som store på levering og servicering af traktorer og maskiner til skovbruget. Med det nye sats ønsker man også at være større på landbrugsdelen. Man skal dog ikke forvente, at man vil udvide med endnu flere serviceværksteder.

”Vi vil ikke være store målt på bygninger”, siger afdelingsleder Flemming Tandrup. ”Vi vil derimod være de suverænt bedste til service både med hensyn til kompetencer og målt på minimal stilstandstid for vores kunders traktorer. Derfor har vi en række strategisk placerede servicebiler i udvalgte lokalområder og i takt med, at behovet vokser, vil vi udvide med flere rullende servicespecialister”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.