Østjysk samarbejde resulterer i ny GEHL-forhandler
Ib E. Mortensen A/S bliver ny forhandler af GEHL minilæssere efter indgået aftale med Stenderup A/S.

Stenderup A/S har indgået en aftale med Ib E. Mortensen A/S i Kastbjerg om forhandling af GEHL minilæssere. 

"Vi har gennem en årrække søgt efter vores eget mærke indenfor minilæssere, men da det har været en udfordring at finde en kvalitetslæsser, var det helt naturligt for os at blive forhandler af GEHL. Maskinerne er af høj kvalitet og har en række unikke egenskaber - desuden passer de perfekt ind i vores eksisterende program, bestående af rendegravere, minigravere og teleskoplifte" fortæller maskinhandler Leo Thomsen fra Ib E. Mortensen A/S.

GEHL producerer både og knæk- og skridstyrede læssere. De knækstyrede modeller fås i 5 størrelser, med en egenvægt startende fra 1,7 tons og op til 3,3 tons og HK fra 23 op til 47. Alle maskiner er udstyret med Yanmar motorer, ZF hjulaksler og Sauer-Danfoss hydraulik.

Ib E. Mortensen A/S har allerede et samarbejde med Bejco & Kramac, hvilket også gavner Stenderup A/S. 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

 "Vi har gennem længere tid gerne ville udbygge vores position i østjylland og via aftalen med Ib E. Mortensen og Bejco & Kramac dækker vi ikke bare et bredt område, men vi rammer også en bredere kundegruppe end den vi historisk set selv henvender os til" udtaler salgs- & marketingsansvarlig i Stenderup A/S, Thomas Jessen. 

De første maskiner er på vej til Kastbjerg og kan snart opleves i udstillingshallen hos Ib E. Mortensen, ligesom maskinerne kan opleves på Agromek på Stenderup's stand i hal M.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.