Østrigsk traktormærke bevæger sig ind i Baltikum
Steyr har indgået en aftale med Amazone SIA i Letland, der baner vej for mærket i Letland.

Traktorer fra Steyr i Letland. Det er en realitet, efter Steyr har indgået en aftale med maskinforhandleren Amazone SIA om importen af mærket.

»Amazone SIA har opbygget en solid grundsten i forhold til salg og vedligehold af landbrugsmaskiner i Letland over de sidste mange år. Virksomheden er den helt rigtige at danne partnerskab med omkring import af Steyr-traktorer«, fortæller danske Peter Friis, network development director hos Steyr.

Amazone SIA beskæftiger omkring 40 medarbejdere og driver ud over maskinforretningen også sin egen test-farm med 1.200 ha.

Steyr er i dag ejet af CNH Industrial og produceres i St. Valentin i Østrig - samme sted som Case IH producere en god portion af sine traktorer. Både Steyr og Case IH har europæisk hovedkvarter i St. Valentin.

Steyr er pt. ikke repræsenteret på det danske marked.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.