12 meters dyretransportvogn vises på Borgeby

Den svenske producent Ivarssons i Metsjö viser på Borgeby den nye MetaMove 12M, som kan skyde aksler og hjul ud til siden.

Det er både størrelsen på 12 meter i længden og også en smart egenskab, nemlig at aksler og hjul kan skydes ud til siden, så selve vognen kan komme helt ned i jordhøjde, der skaber interesse omkring den nye dyrevogn fra Ivarssons i Metsjö. Producenten tager nyheden, MetaMove 12M, med til Borgeby Fältdagar i denne uge.

Detaljen med de udskydelige aksler betyder, at hele vognen kan sænkes, så dyrene kan gå direkte ind og ud af vognen i marken. Udskydelsen og sænkningen foregår automatisk fra traktoren.

Vognen har en indvendig bredde på 2,35 meter. Det indvendige længdemål er 12 meter, og udvendigt er den totalt 13,6 meter lang. Nyttelasten er 12 tons, og vognen vejer i sig selv 4,7 ton.

Vognen kan udrustes med lastvognshjul, 455/40 22,5 eller 560/45 22,5 landbrugshjul.

Vognen, der vises på Borgeby, findes også i versioner på seks og ni meters længde. Metsjös dyrevogne har tidligere opnået priser på blandt andet Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.