1200 kvadratmeter med maskiner
Maskinhandler Indkøbsringen holder stor maskinudstilling i forbindelse med NutriFair.

Når der nu alligevel er NutriFair lige i nærheden i Fredericia, kunne det jo være, at man kunne tiltrække nogle af messegæsterne til en maskinudstilling i Vejle. Sådan har man endnu en gang tænkt hos Maskinhandler Indkøbsringen, som derfor holder åbent hus i maskinudstillingen i Vejle.

MI åbner dørene på onsdag den 15. og torsdag den 16. januar, begge dage fra kl. 9-19, hvor man kan besigtige 1.200 kvadratmeter med maskiner fra blandt andet Kuhn, Rauch, MI-Tip og Bednar. MI har desuden gjort plads til et bredt udvalg af have-parkmaskiner, så der vil også være mulighed for at kigge nærmere på græsklippere til både professionelle og private til den kommende sæson fra blandt andet Ferris.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.