1.500 besøgte kendt net-handel
P. Lindberg er kendt for at sælge varer til landbruget over nettet og telefonen. Forleden kunne kunderne kigge forbi.

Tænker du P. Lindberg, så tænker du nok handel af alt fra ATV’er, traktorlygter til diverse artikler indenfor reservedele, du kan købe på nettet eller via telefonen.

Forleden åbnede virksomheden dørene på hjemmebanen i Vejen under et åbent hus-arrangement.

Det vurderes, at 1.500 besøgende lagde vejen forbi. Pølsestatistikken viste 1.100 spiste pølser ved middagstid, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi er vældig fornøjede med at invitere alle, som har lyst ind til en god oplevelse, noget at spise og drikke og få en god snak. Uanset om du er landmand, om du har et hobbybrug, eller du er privat og bor i byen, så har vi altid interessante produkter og gode priser til alle. Vi er optagede af at gøre det så enkelt og let som muligt, når du som kunde har behov for et godt produkt til en stærk pris. Så er vi klar for alle - på både mobilen, på nettet og på telefonen”, siger direktør, Erik T. Lauridsen.

Udover det danske marked har P. Lindberg også aktiviteter i Sverige, Norge og Tyskland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.