20 traktorer til Holstebro
På Agromek blev en ret stor handel afsluttet - 20 nye John Deere-traktorer gik til Holstebro.

En af de helt store handler blev indgået på Agromek, og kunden var murer- og entreprenørfirmaet Kaj Bech i Holstebro i Vestjylland har købt 20 nye John Deere-traktorer.

»Vi har haft forhandlinger i gang med fire firmaer. Det er jo en stor handel, og vi får skiftet hele traktor-styrken her på en gang. Det er en fordel også i en forhandling for os, både for pris- og servicekontrakter, fortæller teamchef Karl Christian Christensen.

Det er John Deere-forhandleren Herborg Smede- og Maskinforretning i Vestjylland, der vil levere traktorerne omkring april. En del af dem er special bygget, og traktorerne ligger i interval fra 30 til 150 hestekræfter.

Otte af traktorerne er udstyret med trinløs transmission, som gør traktorerne i stand til at køre med en variabel hastighed uafhængigt af motorens omdrejninger fra 0 til 40 kilometer i timen helt trinløst.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.