200 piloter har været forbi mejetærsker-camp

Claas har de seneste uger kørt en masse piloter igennem brugerkursus på Lexion-modellerne.

Erhvervspark Vandel ved Billund har været præget af uanmindelig meget mejetærskersnak på det seneste.

Området har nemlig været centrum for et stort brugerkursus, hvor Danish Agro Machinery over de sidste fire uger har haft mere end 200 mejetærskerpiloter igennem funktionerne på fem forskellige Lexion-modeller inden ny høst.

”Det nye setup er baseret på, at den maskine, som kunderne har eller skal have til kommende høst, er til rådighed på kurset. Det har betydet, at der i Vandel har været fem forskellige LEXION modeller samt fem forskellige skærebordmodeller”, fortæller Arne Spejlborg, der er Head of Service hos Danish Agro Machinery.

Det oplyses, at både erfarne og nye piloter på Lexion-modellerne har været igennem enten 1-dags eller 2-dages kursus, hvor de blevet klogere på bl.a. Cruise Pilot, gps, skærebordsindstillinger og meget andet.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.