23-årig med mini-maskinstation bliver ejeren af Læsernes Traktor

Glæder sig til at køre med gps og prøve den af med forskellige redskaber.

Overraskelsen var stor, da TraktorTech ringede 23-årige Frants Mogensen op med beskeden:

Du er den heldige vinder af Læsernes Traktor i form af den IH 844S, som igennem nogle år har været et fællesprojekt mellem og med TraktorTech og læserne.

I første omgang blev traktoren sponsoreret af Case IH-forhandleren Sørensen & Lynggaard og CNH Industrials Case IH-team i skøn forening.

Siden valgte kommende landbrugsmaskinmekanikere under uddannelse hos HEG i Aars at smide nogle arbejdstimer i den, så vi efterhånden fik en traktor, som kunne køre.

Der måtte dog hjælp til hos brugt-specialisterne hos AP. Jørgensen i Ribe, som forsynede traktoren med en ny starter og lys.

Meget havde dog været værre, hvis ikke Bridgestone havde forsynet traktoren med nogle dæk til at køre på.

Undervejs hjalp Dansk Maskinhandlerforening/Maskinleverandørerne gevaldigt med at få fortalt historien om traktoren ved at få den udstillet et par gange i Tivoli og hive den med på liveværksted på forrige Agromek.

Seneste indspark kom fra præcisionsspecialisten Ag Precision, som har forsynet den med terminal og gps-anlæg, så den også kan udføre et noget mere præcist arbejde end traktoren oprindelig kunne, da den blev født for fyrre år siden.

Frants Mogensen, der til daglig bor sammen med sin kæreste i Århus, glæder sig til at få den hjem på familiegården i Vildbjerg.

- Forhåbentlig kan jeg køre noget plov med den til foråret, siger han og forklarer, at det ikke er den dybdeplov, som han annoncerer med på Farmbackup, hvor han lejer plov ud til interesserede.

Til daglig arbejder Frants med jord og beton. Men kærligheden til traktorer bliver holdt ved lige med et abonnement på TraktorTech og arbejde hjemme på gården for Frants, som også er faglært landmand. På Farmbackup har han også en profil, hvor han udlejer en lettere brugt plov.

- Det kunne være sjovt at prøve at være landmand igen, siger han og glæder sig til at få sin nye traktor ud på gården, når Agromek er færdigafviklet efter denne uge.

Se flere billeder fra overrækkelsen her:

 

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.