28 nye medlemmer med til DM&E Vidensdage

DM&E Vidensdage er skudt i gang her til morgen med flere deltagere end nogensinde før.

Så er Vidensdage i regi af Danske Maskinstationer & Entreprenører i gang i Vingsted Hotel og Konferencecenter. Det er atter DM&E's faglige flagskib, som i dag og i morgen vil bibringe deltagerne ny viden - og masser af netværk.

- Vi kommer i år til at sætte en ny rekord. Vi kan se, at der aldrig tidligere har været så mange deltagere under DM&E Vidensdage. Alene her i salen er 28 nye medlemsvirksomheder repræsenteret, og de bliver sikkert taget godt imod, lød det fra DM&E's direktør, Bent Juul Jørgensen, der ud over medlemstilgangen også i år kom ind på det vigtige netværk.

- Når vi har spurgt medlemsvirksomhederne, hvad der er vigtigt, er der som regel kun ét svar. Netværk betyder næsten alt i de her dage, sagde Bent Juul Jørgensen.

Vidensdage foregår torsdag og fredag og rundes fredag eftermiddag af med DM&E's årsmøde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.