35-årig arving er næste topchef hos Väderstad

Väderstads vice adm. direktør overtager stillingen som topchef i 2022.

De er i god tid med ledelsesplanerne hos Väderstad.

Den store svenske redskabsproducent er nemlig begyndt at forberede overdragelsen af rollen som CEO fra den nuværende topchef Mats Båverud til 35-årige Henrik Gilstring i februar 2022, oplyser Väderstad i en pressemeddelelse.

Den  nye topchef er i den grad flasket op i virksomheden. Morfar, Crister Stark, er bestyrelsesformand og mor Christina Stark er andengenerationsejer i virksomheden ligesom far Gert Gilstring med et job som senior designingienør også arbejder i virksomheden.

Det oplyses, at den kommende topchef har arbejdet for Väderstad siden 2012 og i dag er ansat som vicedirektør for forretningsudvikling og som medlem af ledelsesgruppen.

Henrik Gilstring er uddannet som økonom fra Stockholm School of Economics og før Väderstad arbejdet for Boston Consulting Group i Stockholm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.