35 hk knækstyret læsser lister sig med Agromek
En ny serie af knækstyrede minilæssere fra MultiOne bliver udstillet på Agromek i næste uge.

Italienske MultiOne lancerede i sidste uge en helt ny serie knækstyrede minilæssere på den store maskinudstilling EIMA 2014 i Italien. Da dørene blev lukket 16. november, stod vognmanden klar til at læsse en af de nye maskiner og køre den til Agromek. Dermed får serien dansk premiere på HCP’s stand i næste uge i Herning.

Den nye knækstyrede minilæsser med teleskoparm yder 35 heste fra en tre-cylindret Yanmar-motor og har en topfart på 20 kilometer i timen. Hydraulikken lyder på 70 liter pr. minut med en løfteevne på 1.650 kg og en rækkevidde på tre meter.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kabinen på den nye 700-serie er ifølge en pressemeddelelse fra HCP mere rummelig og bredere end hidtil. Der er affjedret sæde og indstillelig rat - og maskinen er konstrueret med oliedæmpet motorophæng, så dens vibrationer når ikke frem til chaufføren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.