40 pct. af mellemstor traktor leveres med GPS-system

Når Valtra leverer deres T-model mellem 170-271 hk, så er en stor del med mærkets egen gps-styring.

En stigende grad af kunderne køber nu smart farming udstyr, når de køber deres nye traktorer.

I hvert fald kan Valtra nu oplyse, at 40 pct. af kunderne køber de mellemstore traktormodeller i T-klassen fra 170 til 271 hk med mærkets egen gps-styring Auto-Guide.

"Valtra SmartTouch er blevet modtaget utrolig godt takket være dens intuitive design og simple brugerflade. Allerede i dag leverer vi 40% af T seriens maskiner med Auto-Guidance. Vi er forpligtet til at levere nemme Precision Farming-løsninger og -tjenester til landmænd og entreprenører, løsninger der hjælper dem med at få mere ud af deres maskiner uden at øge driftsomkostningerne”, lyder det fra Mikko Lehikoinen, vicedirektør Marketing Valtra i en pressemeddelelse i forbindelse med dagens lancering af en række Valtra-produkter for 2019-sæsonen.

En af dagens nyheder var en ekstra terminal, hvor Valtra-kunder bl.a. kan håndtere deres gps-styring samt en række andre funktioner i kabinen.

Den ekstra terminal kan leveres både til udstyrsvariantne SmartTouch i N,T og S-serierne og varianterne Active og HiTech i N og T-serierne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.