40 sjældne veteraner under hammeren

Find julegaven til traktorentusiasten her: 40 Veterantraktorer fra Nordjylland hitter i Nordeuropa.

Mangler du den rette julegave til traktorentusiasten? Så er muligheden måske her, når Campen Auktioner er aktuelle med en enestående samling af veterantraktorer, herunder hele 20 stk. af mærket Porsche.

En samler har gennem det meste af sit voksenliv med stor passion samlet på veterantraktorer. Nu skal de sælges på auktion, da samleren fra Nordjylland er kommet på plejehjem. Netauktionen har - foruden i Danmark - opnået stor international bevågenhed. Især Porsche-traktorerne er noget af et trækplaster på europæisk plan.

De godt 40 charmerende veterantraktorer, som skal have ny ejere, er fra 1940 op til 1960'erne. Den farverige samling indeholder mange forskellige Porsche-modeller og enkelte David Brown, Volvo, Ferguson, Allgaier, Massey Harris, Allis Chalmers, Deutz, Fiat, Farmall Mc., Cormick, Fordson Super og Gyldner m. fl. Mange af senior-traktorer har været startet op i forbindelse med indskrivningen til netauktionen.

Målet er, at salget af de gamle Oldtimer-arbejdskøretøjer kommer til at indbringe i nærheden af en million kr.
- Vi modtager ofte henvendelser fra familier med specielle samlinger. Vi har erfaringen og ekspertisen til at håndtere alle former for samlinger, og det har, alene i år, affødt mange succesfulde auktioner af specialkøretøjer, siger adm. direktør hos Campen Auktioner, Ané Gyldholm

- Der tillægges ikke moms på veterantraktorerne, så vejen er banet for en god investering i køretøjer, som går over i historien som de jernhårde, automatiserede arbejdsheste, tilføjer hun

Campen Auktioner holder eftersyn lørdag den 26. november fra kl. 9-16 på Houvej 75 i 9370 Hals. Netauktionen slutter søndag den 27. november kl. 20.30.

I tillæg til netauktionen med veterantraktorerne afvikles sideløbende tre tilhørende netauktioner indeholdende bl.a. veteran-landbrugsmaskiner og retro-landbrugseffekter og værksted. Der er mere om auktionerne på campenauktioner.dk.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.