41-årig mand udvises efter tyveri af maskiner for 1,4 mio. kr.

Maskinforhandlere landet over har de sidste år jævnligt været plaget af tyverier af maskiner, ligesom GPS-systemer til traktorer også har det med at forsvinde. 

Men nu er der faldet dom i en sag, der i hvert fald har bragt to teleskoplæssere hjem igen.

Onsdag blev en 41-årig litauisk mand idømt en fængselsdom for tyveri af to teleskoplæssere til en værdi af 1,4 millioner kroner. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De to teleskoplæssere blev stjålet fra en maskinforretning i Brøns natten til den 1. juni i sommer, men da begge maskiner var udstyret med GPS, kunne ejeren konstatere, at i hvert fald den ene befandt sig på en rasteplads i Tyskland, da tyveriet blev opdaget.

Da tysk politi nåede frem, viste det sig, at begge teleskoplæssere var på rastepladsen, så maskinerne blev sikret og manden udleveret til dansk politi.

Den 41-årieg litauisk mand blev idømt 1 år og ni måneders fængsel for tyveriet.

Retten ved Sønderborg besluttede desuden at den litauiske mand skulle udvises af Danmark for bestandigt. Han modtog dommen.

Den 41-årige litauer modtog dommen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.