8S bliver MF's nye flagskib i klassen 205-265 hestekræfter
Fire modeller udgør Massey Fergusons nye 8S-serie, der topper ved 265 heste og har et helt nyt design.

Massey Ferguson har talt ned lige siden Agritechnica. Dengang viste koncernen den specielle koncepttraktor på udstillingen, og den baner vejen for den nye MF-serie af traktorer, som blev lanceret i dag fredag.

"En helt ny æra for MF".

Sådan betegner Massey Fergusons øverste chef, Thierry Lhotte, den nye serie af traktorer, som han har præsenteret på Massey Fergusons europæiske hovedsæde i Beauvais, Frankrig. 

Navnet er 8S og kommer til at bestå af fire modeller med ydelser fra 205 til 265 hestekræfter. Udseendet er ganske nyt i forhold til, hvad vi er vant til fra MF. Blandt andet skråner forruden fremad på den helt nye kabine, og med nye farvenyancer trækker MF historik ind i den nye generation.

Serien kommer med Dyna-7 transmission og en helt ny Dyna E-power, der er en ny dobbeltkoblingstransmission.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.