Aftentræk i Sønder Hygum forventer 3000 gæster
Oplev 110 kørere til 14. udgave af Powerpull.

Lørdag den 20. juli løber 14. udgave af det populære Night Powerpull af stablen i Sønder Hygum. 

Trækket holdes på Sdr. Hygum Rideklubs arealer, og arrangørerne forventer 2.500 til 3.000 gæster. 

Til stævnet, der starter klokken 14, køres der i de stærkeste Super Standard klasser, DMklasser i Light Modified og Light Superstock og Eurocup i Farmstock.

Samtidig køres  5. afdeling af Farmcup i farmklasserne, som er Danmarks største serie indenfor traktortræk, hvor deltagerne samler point over flere stævner.

Desuden vil der være en opvisningsklasse, med professionelle Prostock traktorer fra hele Danmark, som også får besøg af flere deltagere fra England, Holland, Tyskland, Finland, Norge, Sverige og Belgien. 

En hel by udlever afdød 18-årigs drøm med Påsketræk Fredag 19. april 2019 · 09:11

I alt vil der til stævnet være mulighed for at opleve ca. 110 deltagere og deres toptunede traktorer.

Foruden traktortræk vil stævnepladsen også byde , udstilling af maskiner og høj musik til at sikre den gode stemning

Der vil desuden være mulighed for at købe både mad og drikke, der kan nydes på tilskuertribunerne, ligesom Sdr. Hygum Rideklub sælger kaffe med tilbehør og slik til børnene. 

Efter stævnet er slut klokken 22:30 er der ”Powerpull Afterparty” i teltet frem til 02.00, med live musik leveret af ”Non Stop”. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.