AG Leader-importør indleder samarbejde med rådgivningsselskab
Planteavlsrådgiver Morten Steg bliver ny supportfunktion på AG Leader-teknologien.

LandboSyd indgår et samarbejde med AG Precision i Ikast, som forhandler GPS-teknologien fra AG Leader, om daglig support til brugerne.

Aftalen betyder, at planteavlsrådgiver Morten Steg kan bistå AG Precisions kunder, så de får mest muligt udbytte af den nye teknologi.

"Mange landmænd har teknologien til rådighed, men den er så avanceret, at det kan være svært i dagligdagen at få fuldt udbytte af mulighederne. Det hjælper vi med", siger planteavlschef Jette Erichsen, LandboSyd.

LandboSyd har også en ERFA-gruppe, hvor planteavlere videndeler erfaringer på området.

"Fremtiden i planteavlen er at bruge de nye digitale muligheder. Det gavner både økonomien på bedrifterne, ressourceforbrug og miljøet", tilføjer Jette Erichsen.

AG Precision blev for et år siden forhandler af AG Leader, da AP Auto og Maskinværksted samt en tidligere servicespecialist, Anders Stefansen, i fællesskab stiftede det nye forhandlerselskab AG Precision. De forhandler AG Leader i Danmark og Sverige.

Faktaboks

AG Leaders udstyr kan monteres og fungere på alle mærker med blandt andet tildelingskort, udstyr til såning, gødning både fast og flydende, N-sensorer, sprøjtning, udbyttemåling, ISOBUS, drænplovstyring, mark management og ombygning af ældre sprøjter til Isobus.

Med systemet kan landmænd indlæse data fra traktorer, redskaber og høstmaskiner og få et overblik samt samle viden. Dermed bliver det nemt eksempelvis at håndtere No Till-dyrkning og faste kørespor. Alle oplysningerne ligger allerede i systemet, som taler trådløst sammen.

Kilde: LandboSyd/AG Precision

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.