Agco-forhandlere klar til at hjælpe efter konkurs i Randers
En række jyske Agco-forhandlere står klar med reservedele og service til folk, som har været kunder hos konkursramte Jysk Maskincenter.

Kunderne hos konkursramte Jysk Maskincenter i Randers får nu en udstrakt hånd fra række andre Agco-forhandlere i Jylland.

Det meddeler Agco Danmark i en pressemeddelelse torsdag aften.

”Ingen af JMC’s Fendt og Massey Ferguson kunder behøver at være bekymrede. Vores andre AGCO forhandlere i området har oprustet og står klar til at servicere JMC’s kunder med både serviceopgaver og reservedele – samt selvfølgelig salg af nye produkter. Der vil således være fuld opmærksomhed på, at evt. gener mærkes så lidt som overhovedet muligt”, siger adm. direktør Bo Gade fra Agco Danmark, og siger samtidig, at han er utrolig ked af, at en loyal og velrenommeret forhandler igennem mange år har måttet dreje nøglen.

Onsdag gik kurator ud og fortalte til LandbrugsAvisen Maskiner, at han havde opgivet at sælge den store Agco-forhandler videre i drift.  

”Jeg ved faktisk ikke, hvorfor det er gået sådan. Vi må konstatere, at det har taget for lang i forhold til ledelsens forventninger til et salg. Vi fik at vide, at der var interesse, og jo der har siden været noget interesse, men det har altså ikke materialiseret sig i konkrete bud”, lød det fra kurator, advokat Jørgen Hauschildt fra Bech Bruun i Aarhus til LandbrugsAvisen Maskiner.

Kurator er dog optimistisk i forhold til snart at finde en løsning med en ny ejer til bygningerne i Randers.  

Ifølge pressemeddelelsen har Agco Danmark heller ikke opgivet håbet om at bevare arbejdspladser for Jysk Maskincenters medarbejdere.

”Vi arbejder fortsat hårdt på at finde alternative løsninger, der kan sikre vores stærke position i Kronjylland, samt – ikke mindst – forsøge at fastholde de mange dygtige medarbejdere fra JMC, der med deres store ekspertise og kompetencer er en vigtig del af løsningen.  Det er dog for tidligt at sige, hvornår og hvordan det hele falder på plads – men vi håber at finde en løsning, der er til glæde for alle parter”, siger Bo Gade.

Her kan kunder hos Jysk Maskincenter henvende sig:

Følgende AGCO forhandlere:

Holm's Maskinservice Aps, Hammel, Massey Ferguson

Dansk Maskincenter Odder (tidligere Odder Diesel): Fendt og Massey Ferguson

Aars Maskinforretning A/S: Fendt og MF Servicepartner

Grønning Smede- og Maskinforretning, Roslev: Massey Ferguson

Støvring Maskinforretning A/S: Massey Ferguson og Fendt Servicepartner

A/S Henry D. Nielsen, Mejrup: Fendt og Massey Ferguson

Jøla Maskincenter A/S, Brædstrup: Massey Ferguson

OBS: Holm's Maskinservice Aps, Hammel, Massey Ferguson er tilføjet listen 6. november. De var blevet glemt i pressemeddelelsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.