Agcos nye stortærsker: Mellem 80 til 100 Ideal kommer i marken i år
Støder du på en Agco Ideal mejetærsker i året, der kommer, så får du et eksklusivt syn af mejetærskeren.

Agco kommer til at sende mellem 80 og 100 udgaver af deres nyudviklede stormejetærsker Ideal ud på marker verden rundt i det nye høstår.

Det afslørede koncernchef Martin Richenhagen i forbindelse med selskabets årsregnskab i går.

”I 2018 producerer vi omkring 80 til 100 mejetærskere for at demonstrere dem. Vi får her lavet den sidste test af dem og de sidste justeringer, og så kommer de fuldt ud på markedet i 2019”, siger han.

Ny Ideal-mejetærsker gnasker sig til Danmark i år Maskiner Torsdag 1. februar 2018 · 08:17

Koncernchefen ser meget positivt på Agcos muligheder for at tage markedsandele med den nye mejetærsker.

”Den blev vist frem for første gang på den store maskinudstilling i Hannover(Agritechnica). Alle var imponerede, inklusiv konkurrenterne. Journalisterne, eksperterne, alle var positive. Vores testresultater viser, at denne her mejetærsker har potentialet til at udkonkurrere alle andre”, lyder det selvsikkert fra Richenhagen til en samling børsanalytikere, der følger selskabet tæt.

Han afviser også, at Agco har en udfordring med at få solgt mejetærskeren i USA, hvor en række CAT-forhandlere i dag forhandler Lexion.

”Når det kommer til USA, så tror jeg ikke, at vi har et stort problem, da vores distributionskanaler nemt kan sælge den mejetærsker. Og vi forventer, at nogle af vores CAT forhandlere dropper Lexion-produktet. Men vi vil være meget konstruktive. Vi er ikke så bekymrede”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.