Agrifarm nomineret til iværksætterpris
Iværksættervirksomheden Agrifarm arbejder med udvikling og salg af miljøvenlige staldkoncepter til køer og grise.

Tjele - virksomheden Agrifarm er nomineret til Iværksætterprisen 2014, som uddeles af VIBORGegnens Erhvervsråd ved et stort award show i Tinghallen i Viborg 25. november 2014. Samtidig er virksomheden til stede på Agromek 2014, hvor deres avancerede renseteknologi til stalde er trestjernet Europa nyhed.

Der er fuld fart over feltet hos iværksættervirksomheden Agrifarm, som arbejder med udvikling og salg af miljøvenlige staldkoncepter til køer og grise.

I efteråret 2013 opkøbte Hans Jørgen Pedersen, adm. direktør og partner, og Erling Friis Pedersen, udviklingsdirektør og partner, aktiviteterne i MT Højgaards agri-divison. Herefter flyttede de ind i et udviklingskontor i Agro Business Park i Tjele, hvor de nu viderefører staldkoncepterne samt en række af virksomhedens prisvindende miljøteknologier under navnet Agrifarm.

Nyt produkt færdigudviklet

Agrifarms produktnyhed: ”Agri Air Clean - Effektiv emissions reduktion”, som er trestjernet Europa nyhed på Agromek 2014, er et luftfilter, der via en kemisk renseproces fjerner forurenende gasser som fx ammoniak og svovlbrinte fra kvæg og svinelandbrug fra stalden. I kombination med virksomhedens staldkoncept Intellifarm, kan man med den nye renseteknologi via et gulvudsug opsamle en emission mængde, som det ikke har været muligt at opsamle tidligere.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Agrifarm fortæller om den nye, avancerede renseteknologi til stalde på stand L 9270 på dette års Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.