Agrisem vil ind på det danske marked
FMR Maskiner får de franske Agrisem redskaber på programmet.

Mange kan have stødt på de gule markredskaber fra franske Agrisem rundt om på de store europæiske maskinudstillinger, og enkelte har måske mødt redskaberne i danske marker. Fremover vil FMR Maskiner arbejde med at udbrede kendskabet til Agrisems produktprogram og sælge og servicere maskinerne i hele landet.

Agrisem producerer en række redskaber til jordbearbejdning og såning. Ifølge Anders Højte fra FMR Maskiner er de meget robust bygget op.

»De er udviklet til Frankrigs ofte vanskelige og særdeles hårde forhold, så hvis de kan holde til at køre i Sydfrankrig, ja, så holder de helt sikkert også til danske forhold«, mener han.

»Vi har i sagens natur ikke mange praktiske erfaringer med Agrisem-produkterne endnu, men flere kartoffeldyrkere har fortalt os, at Agrisems undergrundsløsnere er en uundværlig del af deres maskinpark. De mener, at der er et mærkbart merudbytte forbundet med anvendelsen af dem, så det lyder lovende«, siger Anders Højte, der også tror, at de sidste mange måneders regn har påvirket nogle jorder så meget, at det bliver nødvendigt at gøre noget ved det – som f.eks. køre en tur med grubberen eller anvende en undergrundsløsner umiddelbart før såmaskinen. Og her er der flere muligheder i Agrisems produktprogram, såsom mulighederne for kombinationen af flere redskabsmoduler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.