Agritechnica: 10 traktorer du ikke ser mange af i Danmark

Det er langt fra alle traktormærker på Agritechnica, der markedsføres i stor stil i Danmark. Her får du et lille udpluk.

De fleste kender John Deere, Fendt, New Holland og alle de andre store spiller på traktormarkedet. Men udenfor landets grænser findes en lang række traktormærker, man normalt ikke ser herhjemme.

På Agritechnica står der flere af den slags, og vi har lavet et lille udpluk med 10 mærker, du måske ikke kender til.

De fleste kender mærket Versatile, der i dag er på russiske hænder, men fortsat produceres i Canada. Versatile er tidligere blevet solgt i Danmark, men ganske få eksemplarer kører i landet.

Lovol-traktoren kommer fra samme moderselskab, som ejer Arbos. Lovol produceres dog i Kina, mens Arbos fremstilles delvist i Italien.

Mitsubishi fremstiller rent faktisk også traktorer. Blandt andet denne bælteudgave.

TYM traktorerne importeres rent faktisk til Danmark af Helms TMT-Centret. Men det sydkoreanske traktormærke bliver qua dets mindre traktormodeller aldrig den store sællert til primær-landbruget i Danmark.

Basak. Endnu et mindre, ukendt traktormærke på Dansk grund.

Har du nogensinde kørt med mærket Pacco? Hvis ikke, så går du i princippet ikke glip af det store. Traktoren er ret sparsomt indrettet i kabinen, hvilket næste billede også viser.

Indenfor i kabinen hos en af traktorerne fra Pacco.

Branson Tractors blev oprettet i slutningen af 1990’erne i USA, men er ejet af et Sydkoreansk moderselskab. Branson udstiller også på Agritechnica.

Et af de få blå ukendte mærker. Af en eller anden grund er mange af vores traktorer her i oversigten røde, men LSMtron-traktorerne skiller sig lidt ud på farven.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.