Agritechnica: Hver femte besøgende planlagde maskininvesteringer
Blandt både gæster og udstillere er der udbredt tilfredshed med årets Agritechnica. 57 procent af de adspurgte besøgende gik med investeringsplaner.

Lysene er slukket. Maskinerne er kørt væk. Og hos arrangørerne, tyske DLG, er man i fuld gang med at evaluere udstillingen, blandt andet ved hjælp af de undersøgelser, der i løbet af messedagene blev udført blandt både gæster og udstillere.

For gæsternes vedkommende viste det sig ikke overraskende, at over en tredjedel kom for at se på de nye trends inden for maskiner og gerne få en snak med producenterne. 22 procent ville gerne netværke med kolleger, og 21 procent var der for at forberede kommende maskininvesteringer. 66 procent af gæsterne kom fra landbrug og skovbrug. Og glædeligt for hele maskinbranchen viste det sig, at 57 procent af de adspurgte har planer om at investere i nyt materiel.

Blandt udstillerne viste det sig, at 89 procent bagefter fandt, at det var umagen værd at have en stand på udstillingen. 82 procent af udstillerne mente, at de havde haft et tilfredsstillende besøgstal på deres stande. 79 procent mente, at de havde opnået god kontakt til nye kunder. Og kun syv procent af udstillerne tog derfra med skuffelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.