Agrofabrik konkurs - arbejder på salg
Mølbro i Sorø med 35 ansatte er gået konkurs, men målet er at sælge sliddelsfabrikanten videre.

Sorø-virksomheden Mølbro A/S, der verden over sælger sliddele til plove og andre landbrugsmaskiner, er erklæret konkurs. Fabrikken er foreløbigt lukket og de 35 ansatte sendt hjem.

"Vi er i en meget intens salgsproces, og for at jeg ikkke skal komme til at udtale mig emotionelt, har vi aftalt, at kurator udtaler sig," siger direktør og indehaver Per Hannibal Møller.

"Det er vigtigt, at det er virksomhedens tarv, der står først", siger han.

Det har dog ikke været muligt fredag at få en kommentar fra kuratoren, advokat Jørgen Hauschildt, partner hos Bech-Bruun, der er optaget af møder.

Over for Metal-supply.dk siger kurator, at Mølbro selv har erklæret sig konkurs på grund af likviditetsmangel, efter de er blevet sagt op hos kredityder.

"Der har været en nogenlunde fornuftig drift over de senere år. Men Mølbro har ikke kunne leve op til de budgetter, som de har lagt i den sidste periode. Men det er ikke driften i sig selv, men afkastet, som virksomheden har givet, der ikke har matchet de krav, der var til renter og afdrag på den ret betydelige gæld, som virksomheden havde", siger Jørgen Hauschildt til Metal-supply.dk.

Seneste regnskabsår bød på et lille overskud på 94.000 kr. Der er ikke offentliggjort regnskab for seneste regnskabsår, 2017.

Kurator oplyser, at der er stor interesse i at købe sliddelsfabrikanten.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.